×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Astrid heeft slaapproblemen

  Prinses Astrid heeft slaapproblemen

  Prinses Astrid kampt met slaapproblemen. Zij moet van haar artsen rust nemen voordat zij op reis gaat naar Zuid-Amerika. Dat heeft de woordvoerder van het koninklijk paleis bevestigd naar aanleiding van berichtgeving in Belgische media.


  "Het is zeker niet de eerste keer. De prinses heeft al zo'n tien tot vijftien jaar last van slaapproblemen. Daarom hebben haar dokters haar aangeraden om een tijdje te rusten", aldus de zegsman.

  De zus van koning Filip moet zich volgens het paleis laten behandelen voor haar slaapproblemen, voordat ze zich gaat voorbereiden op de economische missie naar de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië en Uruguay. Die missie vindt plaats van 23 tot 30 juni.

  Volgens Franstalige kranten is prinses Astrid sinds 20 februari niet meer officieel in het openbaar verschenen en kan ze ook niet aanwezig zijn bij de Koningin Elisabethwedstrijd voor zangers en op de opening van de Special Olympics Belgium Nationale Spelen 2018 in Doornik.

  3 mei 2018 - 22:57