×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Astrid bezoekt opvanghuis Brussel

  Prinses Astrid bezoekt opvanghuis Brussel

  Prinses Astrid van België heeft maandag een bezoek gebracht aan Nativitas, een opvanghuis voor kansarmen in de wijk Marollen in Brussel. De zus van koning Filip sprak er met vrijwilligers. Astrid is beschermvrouw van de organisatie.


  Volgens Belga werd de prinses hartelijk ontvangen door de oprichtster van Nativitas. Samen spraken ze onder meer over de uitdagingen waarmee de organisatie en de minderbedeelden dagelijks geconfronteerd worden.

  In het opvanghuis kunnen kansarmen eten of kleren krijgen maar ook taalcursussen of teken- en danslessen volgen. Ook zorgt Nativitas voor juridische en sociale begeleiding.

  29 januari 2018 - 14:28