×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent toch aanwezig bij familiebijeenkomst

  Hij liet al enkele keren verstek gaan

  Prins Laurent toch aanwezig bij familiebijeenkomst

  Prins Laurent zal dit jaar het Te Deum bijwonen op Koningsdag op 15 november. Laurent zal bij de ceremonie in de Kathedraal van Sint-Michiels en Sint-Goedele aanwezig zijn, meldt persbureau Belga.


  Vorig jaar was hij daar nog de opvallende afwezige. Koningsdag is in België de dag waarop de Belgische koning wordt gevierd. Koning Filip is daar zelf nooit bij, maar de rest van de koninklijke familie wel.Prins Laurent liet echter al enkele keren verstek gaan, maar zal er volgende week wel bij zijn.

  9 november 2018 - 15:01