×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent stuurde cartoon als kerstkaart

  Cartoonist Marec tekende de prins en zijn familie

  Prins Laurent stuurde cartoon als kerstkaart

  Vrienden van prins Laurent kijken reikhalzend uit naar de kerstkaart die hij dit jaar gaat sturen. Die van vorig jaar was namelijk behoorlijk grappig, weet het Vlaamse tv-programma Royalty.


  Het programma ontdekte dat prins Laurent vorig jaar cartoonist Marec had ingeschakeld om een originele kerstkaart te maken. Marec maakte een cartoon van Laurent en zijn familie, die de prins vervolgens naar zijn vriendenkring stuurde.

  16 december 2013 - 09:41