×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent opgenomen in ziekenhuis

  Belgische prins zou zeer vermoeid zijn

  Prins Laurent opgenomen in ziekenhuis

  Prins Laurent is opgenomen in het ziekenhuis. Dat bevestigt de woordvoerder van het Paleis vrijdagmiddag aan persbureau Belga. De woordvoerder benadrukt dat "de prins en zijn echtgenote wensen dat hun privéleven gerespecteerd wordt".


  Wanneer of waarvoor de prins is opgenomen, is niet bekendgemaakt.

  Volgens RTL zou de prins dinsdag zijn opgenomen in de Cliniques universitaires Saint-Luc in Brussel. De Belgische prins zou volgens RTL zeer vermoeid zijn, maar zijn toestand zou niet ernstig zijn. Hij zou deze dagen enkele onderzoeken moeten ondergaan, meldt de website RTLinfo.

  21 maart 2014 - 14:36