×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent opent ogen even

  Prins Laurent opent ogen even

  Het lijkt langzaam beter te gaan met de Belgische prins Laurent. "Hij heeft voor de eerste keer zijn ogen geopend", vertelt een vriend van hem. Laurent ligt sinds dinsdag in een kunstmatige coma waar hij nu langzaam wordt uitgehaald.


  Artsen besloten hem in coma te brengen om hem op die manier beter te kunnen laten herstellen van een hardnekkige longontsteking. De broer van koning Filip ligt in het Universitair Ziekenhuis Sint-Lucas in Brussel. Media speculeerden er driftig op los toen hij werd opgenomen en hielden het erop dat hij oververmoeidheid was of getroffen door een burn-out. Het bleek niet te kloppen.

  Prinses Claire was erbij toen haar man Laurent zijn ogen opende en ook hun drie kinderen stonden aan de rand van het ziekbed, vertelt de vriend aan Het Nieuwsblad.

  28 maart 2014 - 08:05