×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent nog zeker week in ziekenhuis

  Belgische prins nog niet helemaal ontwaakt uit coma

  Prins Laurent nog zeker week in ziekenhuis

  Prins Laurent moet nog zeker een week in het ziekenhuis blijven. Het gaat geleidelijk beter met hem, maar het paleis liet maandag aan VTM Nieuws weten dat de Belgische prins nog niet helemaal ontwaakt is uit de kunstmatige coma.


  Na een acute longontsteking ligt prins Laurent al bijna 2 weken in het universitair Sint-Lucasziekenhuis in Sint-Lambrechts-Woluwe bij Brussel. Hij ligt nog steeds op de intensive care en wordt nog beademd. ''De artsen onderzoeken hem elke dag en bouwen langzaamaan de verdovende medicatie af'', meldt VTM.

  Artsen hadden de 50-jarige broer van koning Filip in een kunstmatige coma gebracht om hem beter te kunnen behandelen. Eerder verwachtten Belgische media dat zijn ouders afgelopen weekeinde op ziekenbezoek zouden komen, maar volgens VTM zijn koning Albert en koningin Paola nog altijd niet teruggekeerd uit het buitenland.

  31 maart 2014 - 14:54