×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent niet meer in coma

  Prins Laurent niet meer in coma

  De Belgische prins Laurent is donderdag ontwaakt uit het kunstmatige coma, waarin hij de afgelopen tien dagen in een Brussels ziekenhuis was gehouden. De 50-jarige broer van koning Filip was daar opgenomen met een zware longontsteking, en in coma gebracht om die zo goed mogelijk te kunnen behandelen.


  De prins wordt niet meer kunstmatig beademd en ligt ook niet meer op de intensive care, maar zal nog in het ziekenhuis moeten blijven. De ziekte van Laurent heeft in België tot veel speculaties geleid, onder meer over een ernstige depressie. Maar dat wordt door het hof ontkend. Volgens een vriend 'huilde hij van geluk' toen hij bijkwam.

   

  3 april 2014 - 14:39