×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent met kinderen naar de bios

  Kijken naar bekroonde film

  Prins Laurent met kinderen naar de bios

  Prins Laurent en zijn zoons en dochter prinses Louise waren zaterdagavond in Brussel te gast bij de uitreiking van de 'Margritte du Cinéma'. Dat zijn de prijzen voor - hoofdzakelijk - de Franstalige Belgische cinema.


  Zij zagen de film ‘Nos batailles’ van regisseur Guillaume Senez met maar liefst vijf prijzen worden bekroond, inclusief die voor beste film. Maar de film ‘Girl’ kreeg vier onderscheidingen, voor beste acteur, beste mannelijke bijrol, beste scenario en beste Vlaamse film. Girl van de Gentse regisseur Lukas Dhont vertelt het bijzondere verhaal van de jonge Lara die ballerina wil worden, maar die geboren is in het lichaam van een jongen. De rol werd gespeeld Victor Polster, die daarvoor werd bekroond met de Margritte als beste acteur. Girl werd vorig jaar ook al onderscheiden als beste debuutfilm in Cannes en is ook genomineerd als beste buitenlandse film voor de Franse filmprijzen, de Césars.
  3 februari 2019 - 14:35