×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent lijdt aan depressie’

  Belgische prins sinds dinsdag in Brussels ziekenhuis

  Prins Laurent lijdt aan depressie’

  De Belgische prins Laurent ligt in het ziekenhuis, zo werd vrijdag door het Paleis bevestigd aan het Belgische persbureau Belga. Wat de reden is van de ziekenhuisopname, is niet bekendgemaakt. Diverse Belgische media melden dat de prins zou lijden aan een depressie.


  De Belgische RTL meldde vrijdag dat de prins dinsdag was opgenomen in ziekenhuis AZ Sint-Lucas in Brussel. De prins zou volgens RTL zeer vermoeid zijn, maar zijn toestand zou niet ernstig zijn.

  Gazet van Antwerpen meldt zaterdag dat de prins depressief zou zijn en op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis verblijft. "Volgens het entourage van de prins zou het al een hele tijd niet zo goed met hem gaan", weet de krant. Volgens ingewijden piekert hij constant over het terugschroeven van zijn toelage. Zijn vrouw Claire zou de prins volop steunen.

  Ook VTM Nieuws heeft van verschillende bronnen vernomen dat een depressie de oorzaak is van Laurents opname.

  22 maart 2014 - 12:10