×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent langzaam uit coma gehaald

  Prins Laurent langzaam uit coma gehaald

  Artsen gaan de Belgische prins Laurent vanaf donderdag geleidelijk uit zijn kunstmatige coma halen. Het Belgische persbureau Belga meldt dat op gezag van bronnen rond de broer van koning Filip. De koninklijke familie doet geen officiële mededelingen, omdat zij de toestand van de prins als een privékwestie beschouwt.


  De 50-jarige Laurent ligt sinds vorige week met een longontsteking in een ziekenhuis in Brussel. Om die kwaal beter te kunnen behandelen, werd hij kunstmatig in coma gebracht, zo bevestigde het paleis eerder deze week. Zijn toestand zou nog altijd stabiel zijn.

  27 maart 2014 - 08:12