×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent in kunstmatig coma

  Toestand stabiel en niet alarmerend

  Prins Laurent in kunstmatig coma

  De Belgische prins Laurent is in een kunstmatige coma gebracht. Dat meldde het koninklijk paleis dinsdagmiddag. Zijn toestand zou stabiel en niet alarmerend zijn, aldus Vlaamse media.


  Het paleis bevestigde vrijdag al dat Laurent, de broer van koning Filip, al enkele dagen in een ziekenhuis lag wegens oververmoeidheid of een burn-out.

  Eerder vandaag meldden media dat Laurent was opgenomen op de afdeling intensieve zorgen van het Universitair Ziekenhuis Sint-Lucas in Brussel. Volgens de artsen dient het coma om de behandeling zo goed mogelijk te laten aanslaan.

  De Vlaamse omroep VRT meldt dat koning Filip en koningin Mathilde in het ziekenhuis bij Laurent op bezoek zijn geweest.

  25 maart 2014 - 12:40