×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent aan de slag voor VN

  Belgische prins wordt ambassadeur FAO

  Prins Laurent aan de slag voor VN

  Prins Laurent heeft een functie als ambassadeur aanvaard voor de FAO, de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Een woordvoerder van het paleis bevestigde aan persbureau Belga een bericht hierover van het VTM-programma Royalty.


  Als zijn gezondheid het toelaat, gaat de prins op 23 juni voor vier dagen naar Rome in het kader van de nieuwe missie. De prins wordt daar niet voor vergoed. Het paleis deelt voorlopig geen verdere details mee.

  De FAO is een VN-agentschap dat zich inzet om de honger in de wereld uit te roeien, om sociale en economische vooruitgang te boeken en om natuurlijke grondstoffen op een duurzame manier te beheren.

  20 mei 2014 - 11:29