×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Gabriël moest pestarmbandje dragen’

  Mathilde vertelde anekdote tijdens studiedag tegen pesten

  Prins Gabriël moest pestarmbandje dragen’

  De Belgische koningin Mathilde is een tegenstander van pesten. Toen haar 10-jarige zoon prins Gabriël onlangs thuiskwam van school met een armbandje tegen pesten, moest hij dat de hele week dragen van haar.


  Daarover bericht de Belgische site She. De koningin vertelde de anekdote tijdens een studiedag op de universiteit van Antwerpen die ze afgelopen week bijwoonde. De dag ging deels over cyberpesten. De koningin luisterde onder meer naar verhalen van slachtoffers.

  De Belgische vorstenkinderen hebben overigens geen Facebookprofiel, meldde Mathilde.

  1 maart 2014 - 13:27