×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Amedeo verliefd op journaliste

  Italiaanse vriendin van adellijke afkomst

  Prins Amedeo verliefd op journaliste

  De Belgische prins Amedeo is verliefd. Volgens persbureau Belga heeft de zoon van prinses Astrid een relatie met een Italiaanse journaliste van adellijke afkomst.


  De 27-jarige prins verscheen vorige maand op een gala-avond in New York in het gezelschap van Lili Rosboch von Wolkenstein. Ze zouden dolverliefd zijn.

  De 26-jarige Italiaanse woont en werkt net als Amedeo in New York. Ze is werkzaam als journaliste en fotografe voor persbureau Bloomberg.

  4 december 2013 - 11:35