×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Amedeo vader geworden van tweede zoon

  Een broertje voor prinses Anna-Astrid

  Prins Amedeo vader geworden van tweede zoon

  De Belgische prins Amedeo en zijn vrouw prinses Elisabetta hebben een zoon gekregen. Dat meldt de persvoorlichting van de Belgische koninklijke familie. “Moeder en zoon maken het goed. Hun families delen hun grote vreugde”, staat in de verklaring.

  Het is het tweede kind van het echtpaar. Zijn naam is nog niet bekendgemaakt. Het kind werd vrijdagavond om 21.05 uur geboren in het UMC Sint-Pieter Ziekenhuis in Brussel. De jongen weegt 3,3 kilo en is 50 centimeter lang.

  De 33-jarige Amedeo is sinds 2014 getrouwd met de Italiaanse Elisabetta. In 2016 kregen ze hun eerste kind, dochter Anna-Astrid.

  Naast prins van België is Amedeo ook de zoon van de aartshertog van Oostenrijk Lorenz. Zijn moeder Astrid was het tweede kind van de vorige koning, Albert II.

  7 september 2019 - 14:03