×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Amedeo trouwt op 3 juli

  Bruiloft in Rome

  Prins Amedeo trouwt op 3 juli

  Het huwelijk van de Belgische prins Amedeo met zijn verloofde Lili Rosboch zal op 3 juli plaatsvinden in Italië. Dat meldt het VTM-programma Royalty zondagavond.


  Het huwelijk van prins Amedeo, de zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, vindt plaats in Rome. Dat is omdat Lili Italiaanse is, net als de grootmoeder van Amedeo, koningin Paola. Zij is dan ook nauw betrokken bij de organisatie van de feestelijkheden van haar kleinkind. Op de bruiloft zal ook de familie van Paola aanwezig zijn.

  ''Het paleis vindt dit huwelijk het uitgelezen moment om een duidelijk signaal te geven van eendracht binnen de koninklijke familie", zegt Robin Vissenaekens, eindredacteur Royalty tegen persbureau Belga. "De laatste tijd verschijnen er net iets te veel berichten over barsten en scheuren binnen de familie en vooral tussen koning Filip en zijn broer, zus en vader."

  17 maart 2014 - 09:50