×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis zwijgt over gezondheid Paola

  Paleis zwijgt over gezondheid Paola

  Belgische media die de afgelopen dagen bij het paleis hebben aangeklopt om meer te weten te komen over de gezondheid van koningin Paola hebben nul op rekest gekregen. Volgens een paleiswoordvoerder betreft het een privézaak en is geen uitleg verschuldigd buiten de onverwachte mededeling eerder deze week dat de koningin de komende tijd op doktersadvies volledige rust moet houden.


  Zelfs de verblijfplaats van Paola en echtgenoot koning Albert II werd niet prijsgegeven. Het paar heeft een vakantiehuis in Frankrijk, verblijft sinds de troonswisseling van 2013 steeds vaker in Paola's geboorteland Italië en is slechts onregelmatig op kasteel Belvédère in Laken, aan de rand van Brussel. Hoewel Albert bij zijn aftreden beloofde deel te blijven uitmaken van het publieke leven, is daar in de praktijk weinig van terecht gekomen. Het koningspaar is in mei voor het laatst in het openbaar gezien.

  Volgende week zou de onzichtbaarheid even worden opgeheven bij een driedaags bezoek aan de Biënnale in Venetië, maar dat uitstapje is komen te vervallen vanwege de rusttoestand waarin koningin Paolo zich nu bevindt. De doktoren gaven haar die raad na niet nader gespecificeerd medisch onderzoek.

  28 augustus 2015 - 17:06