×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis: koningin Paola herstelt thuis van beroerte

  Paleis: koningin Paola herstelt thuis van beroerte

  Koningin Paola van België heeft tijdens haar vakantie in Venetië een lichte beroerte gehad. Dat heeft het Belgische hof donderdag bekendgemaakt. Volgens het paleis maakt de 81-jarige moeder van koning Filip het goed en is ze "snel en spontaan" hersteld.


  "Volgens het onderzoek houdt ze geen blijvende letsels over aan dit kort incident", zo staat in een persverklaring. "Na het onderzoek werd haar aangepaste preventieve medicatie voorgeschreven om haar efficiënt te beschermen tegen herhaling."

  Eerder donderdag werd bekend dat Paola uit het Sint-Lucasziekenhuis in Brussel is ontslagen. Daar werd ze woensdag opgenomen voor onderzoek, nadat ze eerder al in Italië is behandeld. Vanuit Venetië werd ze per waterambulance vervoerd naar een ziekenhuis in de buurt. 

  27 september 2018 - 16:08