×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Open brief koningin Paola over Laurent

  Hij is de meest kwetsbare'

  Open brief koningin Paola over Laurent

  Koningin Paola maakt zich zorgen over de toekomst van haar jongste zoon, prins Laurent. Dat heeft ze laten weten in een persbericht dat ze woensdag heeft verspreid.


  Prins Laurent verblijft al sinds 21 maart in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in Brussel, waar hij opgenomen werd met een longontsteking. Dinsdagavond hadden koningin Paola en koning Albert, die voordien in het buitenland verbleven, voor het eerst een bezoek gebracht aan hun zoon.

  'Gisteren na ons bezoek aan het Sint-Lucasziekenhuis waren mijn echtgenoot en ik zeer ontroerd onze zoon Laurent te zien en vast te stellen dat dankzij een bekwaam medisch team zijn toestand verbetert en hij uit zijn kunstmatige slaap is ontwaakt', aldus koningin Paola. 'Dag na dag volgen wij als bezorgde ouders zijn toestand op. (…) Vooral zijn toekomst baart ons zorgen. Na het verlaten van het ziekenhuis zal Laurent een leven moeten kunnen opbouwen waarin hij zich samen met Claire, Louise, Nicolas en Aymeric kan ontplooien en gewaardeerd voelen, met onze steun en hulp.'
  Paola schreef ook: 
  'Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare en ik schenk hem al mijn affectie en mijn aandacht.' Er was in België kritiek op het feit dat Albert en Paola hun vakantie niet onderbraken toen Laurent in het ziekenhuis werd opgenomen. Paola ontkent dat. 'Sinds zijn opname in het Sint Lucasziekenhuis zijn mijn echtgenoot en ik voortdurend in contact zowel met Claire die wij zeer waarderen en liefhebben, als met de uitstekende medische ploeg die Laurent verzorgt.'
  2 april 2014 - 19:09