×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: koningin Mathilde brengt jongste zoon naar school

  Video: koningin Mathilde brengt jongste zoon naar school

  Koningin Mathilde heeft maandag haar zoon prins Emmanuel (11) naar de Eurekaschool gebracht in Kessel-Lo.


  Emmanuel mocht namelijk nog een paar dagen langer van de zomervakantie genieten dan zijn twee zusjes Elisabeth en Eléonore en broer Gabriel. Die hadden afgelopen vrijdag al hun eerste schooldag. Koning Filip bracht hen naar het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel.

  Het koningspaar heeft de taken verdeeld nu hun kinderen naar verschillende scholen gaan. Prins Emmanuel werd vorig jaar vergezeld door zijn vader en de andere drie door Mathilde.

  Het derde kind van Filip en Mathilde gaat sinds 2012 naar een school voor aangepast onderwijs waar kinderen met leerproblemen terechtkunnen.

  4 september 2017 - 18:57