×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde nemen bijzondere gasten mee naar Auschwitz

  Het koningspaar voegt zich bij Willem-Alexander en Máxima

  Filip en Mathilde nemen bijzondere gasten mee naar Auschwitz

  De koning en koningin woonden vijf jaar geleden ook al de 70e Auschwitz-herdenking bij. Dit keer nemen zij bijzondere gasten mee.


  Met Filip en Mathilde reist een groep vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap in België mee. Ook een Belgische overlevende van Auschwitz stapt bij de vorsten in het vliegtuig.

  Willem-Alexander en Máxima zijn ook aanwezig

  Bij de herdenking op 27 januari zijn een groot aantal staatshoofden, regeringsleiders en andere royals aanwezig. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn er met minister-president Mark Rutte. Ook uit Zweden, Noorwegen, Groot-Brittannië, Spanje en Luxemburg komen koninklijke afgevaardigden.

  LEES OOK:

  Bron: ANP

  15 januari 2020 - 11:40