×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Onthullingen over koningin Paola

  Blad publiceert lijst met vermeende minnaars

  Onthullingen over koningin Paola

  Het Belgische roddelblad Dag Allemaal komt met onthullingen over het buitenechtelijke liefdesleven van de Belgische koningin Paola. Het blad beweert bronnen te hebben uit de Brusselse beau monde, de politiek en de kunstwereld en die hebben een boekje open gedaan over de affaires van de vorstin. De lijst lijkt heel wat langer te zijn dan die van de amoureuze escapades van haar echtgenoot, koning Albert.


  De eerste naam die wordt genoemd is die van zakenman Aldo Vastapane. De invoerder van Mercedes vergaarde een fortuin met taxfreeshops op de luchthavens. Volgens Dag Allemaal wordt hij er zelfs van verdacht de biologische vader van prins Laurent te zijn. De prins heeft dat, volgens Dag Allemaal, lange tijd zelf geloofd en legde dossiers aan over de buitenechtelijke relaties van zijn vader en moeder. Ook politicus François-Xavier de Donnéa zou een van haar minnaars zijn geweest. Hij werd later burgemeester van Brussel. In Parijs zou Paola, volgens het blad, een affaire hebben gehad met de adellijke Franse fotograaf Albert de Mun. De lijst van vermeende minnaars is nog langer. Er staan onder meer nog een bankier en een ex-minister op. Het blad heeft geen harde bewijzen voor de onthullingen en alle bronnen zijn anoniem. 

  29 oktober 2013 - 11:11