×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Obama wil zelf per se naar koning Filip’

  Amerikaanse president deze week in Brussel

  Obama wil zelf per se naar koning Filip’

  De Amerikaanse president zal woensdag meteen na zijn landing nabij Brussel een bezoek brengen aan het koninklijk paleis in de Belgische hoofdstad. Volgens de krant Het Laatste Nieuws gebeurt dat op uitdrukkelijk verzoek van Obama zelf.


  Na de landing op de militaire luchthaven van Melsbroek zal president Obama een kort onderhoud hebben met koning Filip. De president is deze week vier dagen op rondreis door Europa. Dinsdag begint het bezoek in Polen.

  De koning en de president spraken elkaar eerder dit jaar al tijdens het bezoek van Obama aan België in maart.

  3 juni 2014 - 10:12