×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima’s ex-visagist opgepakt

  Verdacht van juwelendiefstal

  Máxima’s ex-visagist opgepakt

  Een visagist die onder anderen de Belgische koningin Mathilde als klant heeft, is in Brussel aangehouden op verdenking van diefstal.


  De man zou in Schaarbeek zijn opgepakt en door de Luxemburgse politie zijn verhoord over de diefstal eerder dit jaar van juwelen van de familie van de groothertog van Luxemburg. Franstalige Belgische media meldden dat de man is vrijgelaten na het verhoor. Het is niet bekend of er verdere stappen van justitie volgen. De verdachte J.V. heeft verklaard niets met de diefstal te maken te hebben. De juwelen zijn gestolen uit het paleis van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa in Luxemburg. De dieven lieten geen braaksporen na, waardoor de politie ervan uitgaat dat een bevoorrecht bezoeker van het paleis de feiten gepleegd heeft of daarbij geholpen heeft. J.V. kwam in het vizier van de Luxemburgse rechercheurs, omdat hij naast koningin Mathilde, koningin Paola en prinses Claire ook de make-up deed van de vrouwen op het huwelijksfeest van de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie.

  18 december 2018 - 14:19