×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde spreekt zich uit tegen cyberpesten

  Mathilde spreekt zich uit tegen cyberpesten

  Koningin Mathilde van België heeft zich in een videoboodschap uitgesproken tegen cyberpesten. In het kader van Safer Internet Day roept ze slachtoffers op om hun verhaal te doen. 'Jij bent de held, niet de pester', aldus de koningin.


  'Post je dingen online? Gebruik dan je gezond verstand en heb altijd respect voor elkaar', zo begint Mathilde haar boodschap die dinsdag door het Belgische hof is verspreid. 'Laat niet toe dat cyberpesten iemands leven overhoop gooit. Ik vraag jullie allemaal nee te zeggen tegen cyberpesten'.

  De koningin vraagt slachtoffers om er vooral over te praten: 'Blijf er niet alleen mee zitten. Praat met je ouders, je vrienden of iemand anders die je vertrouwt. Er is altijd wel iemand die naar je zal luisteren en die je kan steunen. Zie je dat anderen gepest worden of het moeilijk hebben? Kom dan op voor elkaar. Kom op tegen pesten. Aarzel niet om de pester te wijzen op zijn foute gedrag'.

  6 februari 2018 - 20:53