×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde brengt bezoek aan bioscoop

  Belgische koningin kijkt film over veilige digitale omgeving

  Mathilde brengt bezoek aan bioscoop

  De Belgische koningin Mathilde is dinsdagochtend naar de bioscoop in Brussel geweest. De vrouw van koning Filip keek in Kinepolis naar de film Disconnect.


  De film gaat over mensen die op zoek zijn naar echte verbintenissen in een wereld waarin iedereen virtueel met elkaar verbonden is. De voorstelling is georganiseerd naar aanleiding van Safer Internet Day 2015 door Child Focus, een stichting die zowel online als offline probeert vermiste kinderen terug te vinden en hun seksuele uitbuiting probeert tegen te gaan.

  In het kader van dit onderwerp woonde Mathilde na afloop van de voorstelling nog een debat bij over mediawijsheid, waar ze de nadruk legde op de noodzaak van het creëren van een veilige digitale omgeving voor met name kinderen.

  10 februari 2015 - 13:37