×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde bezoekt congres blind- en slechtziendheid

  Koningin spreekt met kinderen

  Mathilde bezoekt congres blind- en slechtziendheid

  Koningin Mathilde van België heeft donderdagochtend een congres in Antwerpen over visuele revalidatie geopend. Volgens VTM Royalty stelde de koningin veel vragen aan een groep blinde en slechtziende kinderen.


  Op het tweedaagse congres spreken verschillende specialisten over blind- en slechtziendheid. Lachend staat de koningin in haar geruite jurk tussen de kinderen, zo is op foto's te zien. Op één van de foto's houdt ze een blindengeleidstok in haar hand.

  9 oktober 2014 - 15:45