×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mathilde bezoekt congres blind- en slechtziendheid

  Koningin spreekt met kinderen

  Mathilde bezoekt congres blind- en slechtziendheid

  Koningin Mathilde van België heeft donderdagochtend een congres in Antwerpen over visuele revalidatie geopend. Volgens VTM Royalty stelde de koningin veel vragen aan een groep blinde en slechtziende kinderen.


  Op het tweedaagse congres spreken verschillende specialisten over blind- en slechtziendheid. Lachend staat de koningin in haar geruite jurk tussen de kinderen, zo is op foto's te zien. Op één van de foto's houdt ze een blindengeleidstok in haar hand.

  9 oktober 2014 - 15:45