×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Macron onder de indruk van jeugd tijdens staatsbezoek

  De Brusselse jeugd zet zich af tegen de bloedige aanslagen in 2005

  Macron onder de indruk van jeugd tijdens staatsbezoek

  Koning Filip en koningin Mathilde namen de Franse president Emmanuel Macron dinsdag mee naar de wijk Molenbeek in Brussel. Het koningspaar toonde de Franse president, die op staatsbezoek is in België, het cultuur- en ontmoetingscentrum LaVallée.


  Macron toonde zich erg onder de indruk van de ondernemersgeest van de jongeren in Molenbeek. Het bezoek is opvallend, want de terroristen die verantwoordelijk waren voor de bloedige aanslagen in 2015 in Parijs kwamen onder meer uit Molenbeek.Over de aanslagen zei de Franse president dat “het ergste zou zijn om wat er gebeurd is gelijk te stellen met de buurt in zijn geheel”, en benadrukte dat “degenen die er wonen, niets te maken hebben met wat er is gebeurd”.

  20 november 2018 - 15:56