×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leuk zeg: ook Belgische koningskinderen pakken de telefoon

  Voor een rondje bellen met bewoners van een zorgcentrum

  Leuk zeg: ook Belgische koningskinderen pakken de telefoon

  Jong geleerd is oud gedaan! Vader Filip en moeder Mathilde gaven natuurlijk al wekenlang het goede voorbeeld: laat van je horen tijdens de coronacrisis.


  Mensen een hart onder de riem steken, luisteren naar ervaringsverhalen en initiatieven. En samen met instellingen en bedrijven tot creatieve oplossingen komen. De koning en koningin van België waren al flink actief met bellen, meedenken en zo af en toe eens een werkbezoek – en nu pakten hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Eléonore en Emmanuel ook de telefoon. Op Twitter staan leuke foto’s van de 4, in actie.

  Lees ook:

  Er werd gebeld met een woon-zorgcentrum en serviceflats in het land. De 4 royal kinderen hadden eerder al lekkernijen voor ouderen gebakken. En vorige maand maakte het hele gezin een prachtige boodschap op het gazon voor het paleis, als steuntje voor het volk.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBE

  18 mei 2020 - 11:49