×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurent na sluitingstijd naar autobeurs

  Laurent na sluitingstijd naar autobeurs

  Prins Laurent is zaterdag weer eens op pad gegaan. Samen met zijn gezin bezocht hij de Autosalon in Brussel. Dat gebeurde wel na sluitingstijd, zo meldt Het Laatste Nieuws.


  Laurent mist eigenlijk nooit een jaar van het Autosalon, zoals de Vlamingen zeggen. De autogekke prins was dit jaar erg geïnteresseerd in elektrische auto's. 'In het bijzonder in de Audi e-tron', aldus Luc Bontemps, afgevaardigd bestuurder van automobielfederatie Febiac.

  Ook de kinderen van Laurent konden zich prima vermaken. 'Een van de zonen was in het bijzonder enthousiast, maar alle kinderen toonden veel interesse', zegt Bontemps. 'Ze wilden ook meer weten over de technologie en over wat er zich onder de motorkap van de auto’s bevindt'.

  15 januari 2018 - 09:45