×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke Serres in Laken open voor publiek

  Geopend tot en met 9 mei

  Koninklijke Serres in Laken open voor publiek

  De Koninklijke Serres van Laken gaan zaterdag weer open voor het publiek, een jaarlijkse gewoonte in de lente. Het publiek kan door een deel van de tuin wandelen en de serres bezoeken. Nieuw dit jaar zijn de vele fonteintjes en watervallen.


  De Belgische koning Leopold II liet het serrencomplex in de 19de eeuw bouwen. Duizenden planten en bloemen staan er vandaag nog steeds in bloei. Vijftien tuinmannen onderhouden de serres. Voor het onderhoud van het park heeft het Paleis volgens persbureau Belga zo'n twintig tuiniers in dienst.

  Drie weken lang, tot en met 9 mei, zullen de serres geopend zijn. In het weekend zijn de serres ook 's avonds open. De openingstijden staan op de website monarchie.be. Er worden zo'n honderdduizend bezoekers verwacht.

  18 april 2014 - 16:32