×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke kerstboom breekt doormidden

  Koninklijke kerstboom breekt doormidden

  De kerstboom voor het Koninklijk Paleis in Brussel heeft de storm niet overleefd, meldt VTM Nieuws. De boom van drie ton, die er nog maar een paar uur stond, is doormidden gebroken.


  Maandag was de boom omgehakt in de bossen bij Luik en naar het paleis gebracht. Gistermorgen waaide hij om en was hij rechtgezet, achteraf dus verspilde moeite, schrijft HLN.be.

  6 december 2013 - 16:44