×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk paleis Brussel hijst witte vlag

  Uit solidariteit met het zorgpersoneel in België

  Koninklijk paleis Brussel hijst witte vlag

  Op het dak van het koninklijk paleis wappert altijd al de Belgische driekleur. Daar is nu een witte vlag naast gekomen.


  De vlag is een eerbetoon aan al het zorgpersoneel dat zich inzet om Corona te bestrijden en overuren draait. In de afgelopen dagen deden veel Belgische burgers al iets soortgelijks: zij hingen witte lakens uit de ramen om dezelfde boodschap over te brengen. ‘Merci vanuit mijn kot’ was toen een trending hashtag.

  Lees ook:

  De witte lakens in de straten van België:

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBe, @nevdeker

  24 maart 2020 - 12:42