×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Paola getroffen door beroerte

  Koningin Paola getroffen door beroerte

  De Belgische koningin-moeder Paola heeft in Italië een herseninfarct gekregen. De 81-jarige was in Venetië en wordt woensdagmiddag teruggevlogen naar België. Dat meldt de Belgische publieke zender RTBF.


  Zij en koning Albert hebben de afgelopen jaren veel kritiek gekregen om hun afwezigheid in eigen land. Zo waren ze zelfs niet aanwezig bij de 25e herdenking van koning Boudewijn. Paola werd in 1993 koningin nadat koning Boudewijn was overleden. Ze trouwde in 1959 met Boudewijns broer Albert, die koning was tot 2013. 

   

  26 september 2018 - 10:31