×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Mathilde viert 41e verjaardag

  Eerste verjaardag als koningin

  Koningin Mathilde viert 41e verjaardag

  Koningin Mathilde viert maandag haar verjaardag. De vrouw van de Belgische koning Filip is 41 jaar oud geworden. Hoe de koningin haar verjaardag zal vieren is niet bekend, er wordt ook geen melding van gemaakt op de officiële website van het Belgische Koninklijk Huis.


  Mathilde beleefde een bijzonder jaar. Op 21 juli deed haar schoonvader, koning Albert II afstand van de troon. Haar man Filip werd op die zondag officieel ingehuldigd als nieuwe koning van België. Mathilde kreeg toen de titel koningin.

  Mathilde en Filip hebben samen vier kinderen: Elisabeth (12), Gabriël (10), Emmanuel (8) en Eléonore (5).

  20 januari 2014 - 10:45