×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Mathilde op krukken

  Belgische vorstin draagt kniebrace

  Koningin Mathilde op krukken

  De Belgische koningin Mathilde loopt op krukken. De vrouw van koning van Filip dook op in Brussel met een kniebrace.


  Volgens Belgische media is Mathilde ongelukkig gevallen op haar knie. Een operatie is niet nodig, maar de koningin moet zich de komende weken wel behelpen met krukken.

  Het Belgische koningspaar en hun kinderen zijn vorige week op skivakantie geweest. Het kan dan ook goed zijn dat Mathilde een ongelukje heeft gehad op de lange latten.

  Het Belgische hof wilde geen commentaar geven op de blessure van de koningin.

  25 februari 2015 - 11:51