×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Mathilde ontmoet Antwerpse vrouwen

  Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag

  Koningin Mathilde ontmoet Antwerpse vrouwen

  De Belgische koningin Mathilde heeft dinsdagmorgen twaalf vooraanstaande vrouwen uit de provincie Antwerpen ontmoet. Zo'n anderhalf uur sprak ze met hen op Kasteel d'Ursel in Bornem over de positie van de vrouw in de 21e eeuw, hun werk, hun twijfels en hun verwachtingen.


  Volgens de krant Gazet van Antwerpen startte koningin Mathilde vorig jaar met de traditie om naar aanleiding van de jaarlijkse Internationale Vrouwendag twaalf opvallende vrouwen tijdens een ontbijtgesprek te ontmoeten. Vorig jaar begon ze met Waals-Brabant, dinsdag was Antwerpen aan de beurt. De gesprekonderwerpen gingen onder meer over het glazen plafond en het combineren van een carrière met het gezinsleven. Ook gouverneur Cathy Berx woonde het gesprek met de rolmodellen bij.

  11 maart 2014 - 15:10