×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Mathilde getrakteerd op bloemen, gezang én een knuffel

  Koningin Mathilde getrakteerd op bloemen, gezang én een knuffel

  Koningin Mathilde van België is dinsdag hartelijk begroet op een vakantiekamp van de Belgische vereniging voor verlamden in Oostduinkerke. Ze werd ontvangen met bloemen en een zelfgeschreven liedje, gezongen door een honderdtal vakantiegangers. De vrouw van koning Filip liet zich ook knuffelen door tientallen enthousiaste mensen met een beperking, meldt Belga.


  Voor Mathilde was het niet het haar enige activiteit dinsdag waar kwetsbare personen centraal stonden. Ze begon 's ochtends in het revalidatieziekenhuis Koningin Elisabeth Instituut, waar ze ook de tijd nam om handjes te schudden en praatjes te maken. Daarna stond er een korte vergadering op het programma alvorens ze de revalidatieruimtes bezocht en geïnteresseerd luisterde naar de patiënten en het personeel.

  5 september 2018 - 07:18