×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Mathilde erevoorzitter Child Focus

  Opvolgster van koningin Paola

  Koningin Mathilde erevoorzitter Child Focus

  Koningin Mathilde van België wordt erevoorzitter van Child Focus, de stichting voor vermiste kinderen. Belgische media, waaronder VTM, melden dat Mathilde de functie heeft overgenomen van koningin Paola die elf jaar erevoorzitter was van Child Focus.


  Het is de tweede functie die de echtgenote van koning Filip op zich neemt sinds ze koningin is. Ze is ook al beschermvrouw van de Koningin Elisabethwedstrijd, een rol die ze overnam van koningin Fabiola. De Koningin Elisabethwedstrijd is een internationale muziekcompetitie in België.

  17 januari 2014 - 10:36