×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Mathilde drijfnat in Venetië

  Een teleurstelling voor haar bezoek aan de Biënnale

  Koningin Mathilde drijfnat in Venetië

  Koningin Mathilde had vrijdag haar paraplu hard nodig tijdens haar bezoek aan de Biënnale van Venetië. De Belgische vorstin reisde naar het kunstevenement in Italië af en bleef met moeite droog door de regen en fikse rukwinden, zo is te zien op foto’s in Belgische media.

  Mathilde moest het laatste stukje naar de Venetiaanse Giardini met een klein bootje mee, maar door het weer was het nogal een uitdaging om in te stappen. De koningin bezocht vervolgens het Belgische paviljoen Biënnale van Venetië, met de installatie “Mondo cane” van het duo Harald Thys en Jos De Gruyter dat de Franstalige gemeenschap vertegenwoordigt. Aansluitend bekeek ze kunst in de paviljoenen van Japan, Groot-Brittannië, Luxemburg en Ghana.

  De Biënnale van Venetië, waarbij internationale hedendaagse kunstenaars hun werk tentoonstellen, vindt elke twee jaar plaats. Ook in 2017 was Mathilde van de partij.

  7 september 2019 - 09:59