×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip zegt loopwedstrijd in Brussel af

  Belgische vorst heeft het te druk om te trainen

  Koning Filip zegt loopwedstrijd in Brussel af

  Koning Filip zal op 18 mei toch niet meedoen aan de 20 kilometer van Brussel. Dat heeft het paleis bevestigd aan VTM Nieuws.


  De Belgische koning liep vorig jaar wél mee, toen hij nog prins was. Eerder deze week wist VTM te melden dat Filip weer van plan was mee te doen aan de loopwedstrijd.

  Volgens het paleis heeft de koning het echter te druk gehad om genoeg te kunnen trainen. Hij zou geen slecht figuur willen slaan en ziet daarom af van deelname.

  2 mei 2014 - 09:51