×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip zegt loopwedstrijd in Brussel af

  Belgische vorst heeft het te druk om te trainen

  Koning Filip zegt loopwedstrijd in Brussel af

  Koning Filip zal op 18 mei toch niet meedoen aan de 20 kilometer van Brussel. Dat heeft het paleis bevestigd aan VTM Nieuws.


  De Belgische koning liep vorig jaar wél mee, toen hij nog prins was. Eerder deze week wist VTM te melden dat Filip weer van plan was mee te doen aan de loopwedstrijd.

  Volgens het paleis heeft de koning het echter te druk gehad om genoeg te kunnen trainen. Hij zou geen slecht figuur willen slaan en ziet daarom af van deelname.

  2 mei 2014 - 09:51