×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip zegt loopwedstrijd in Brussel af

  Belgische vorst heeft het te druk om te trainen

  Koning Filip zegt loopwedstrijd in Brussel af

  Koning Filip zal op 18 mei toch niet meedoen aan de 20 kilometer van Brussel. Dat heeft het paleis bevestigd aan VTM Nieuws.


  De Belgische koning liep vorig jaar wél mee, toen hij nog prins was. Eerder deze week wist VTM te melden dat Filip weer van plan was mee te doen aan de loopwedstrijd.

  Volgens het paleis heeft de koning het echter te druk gehad om genoeg te kunnen trainen. Hij zou geen slecht figuur willen slaan en ziet daarom af van deelname.

  2 mei 2014 - 09:51