×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip viert met gezin vakantie in Armenië (met video)

  Koning Filip viert met gezin vakantie in Armenië (met video)

  De Belgische koning Filip heeft voor zijn gezin een even mooie als ongebruikelijke vakantiebestemming gekozen. De koninklijke familie is namelijk opgemerkt in Jerevan, de hoofdstad van Armenië, zo meldt vrijdag de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.


  Lokale media hebben al uitvoerig bericht over het verblijf van Filip, die in Armenië geniet van de natuur, de wijn en de eeuwenoude kloosters en kerken. Volgens de Armenen duurt de vakantie tien dagen en is het koninklijk gezelschap aangekomen in twee verschillende vliegtuigen. België namelijk hanteert nog de in vroeger tijden meer gebruikelijke regel dat koning en troonopvolger niet in één toestel mogen vliegen.

  Het paleis in Brussel liet zich niet uit over de privéreis maar plaatste vrijdag op Facebook wel een opmerkelijk filmpje van een kitesurfende koning Filip met de boodschap 'Geniet nog van de laatste dagen van de zomervakantie'.

  24 augustus 2018 - 14:33