×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip viert met gezin vakantie in Armenië (met video)

  Koning Filip viert met gezin vakantie in Armenië (met video)

  De Belgische koning Filip heeft voor zijn gezin een even mooie als ongebruikelijke vakantiebestemming gekozen. De koninklijke familie is namelijk opgemerkt in Jerevan, de hoofdstad van Armenië, zo meldt vrijdag de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.


  Lokale media hebben al uitvoerig bericht over het verblijf van Filip, die in Armenië geniet van de natuur, de wijn en de eeuwenoude kloosters en kerken. Volgens de Armenen duurt de vakantie tien dagen en is het koninklijk gezelschap aangekomen in twee verschillende vliegtuigen. België namelijk hanteert nog de in vroeger tijden meer gebruikelijke regel dat koning en troonopvolger niet in één toestel mogen vliegen.

  Het paleis in Brussel liet zich niet uit over de privéreis maar plaatste vrijdag op Facebook wel een opmerkelijk filmpje van een kitesurfende koning Filip met de boodschap 'Geniet nog van de laatste dagen van de zomervakantie'.

  24 augustus 2018 - 14:33