×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip verrast met speech

  ’Bedankt voor jullie vertrouwen, leve België’

  Koning Filip verrast met speech

  Koning Filip heeft het publiek in Aarlen verrast met een onaangekondigde speech, schrijft De Standaard. De koning en zijn vrouw Mathilde deden de plaats aan in het kader van de Blijde Intredes.


  Het bezoek aan Aarlen was de negende Blijde Intrede van het paar. Het was voor het eerst sinds sinds zijn aantredingsspeech dat de koning het woord aan het publiek richtte. Hij bedankte de 5000 aanwezige toeschouwers en complimenteerde inwoners van de provincie Luxemburg voor hun gedrevenheid en vooruitgang. Filip sloot vervolgens af met de tekst: "Bedankt voor jullie vertrouwen, leve België."
   

  18 oktober 2013 - 15:42