×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip traint voor 20 km van Brussel

  Belgische koning wil graag meedoen aan loopwedstrijd

  Koning Filip traint voor 20 km van Brussel

  Koning Filip is een sportliefhebber en is zelf ook geen onverdienstelijke atleet. VTM Royalty weet dat hij over drie weken graag weer meedoet aan de 20 kilometer van Brussel. Het zou de eerste keer zijn dat een koning deelneemt aan de loopwedstrijd.


  Vorig jaar liep Filip ook al mee toen hij nog prins was. Hij liep de afstand in 1 uur en 55 minuten. Het is overigens nog niet 100 procent zeker of de Belgische koning aan de start zal verschijnen. Hij wil zeker weten dat hij in goede vorm is. Zijn deelname is ook afhankelijk van de veiligheid en van de verkiezingen die een week later plaatsvinden.

   

  28 april 2014 - 18:09