×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip Skypet met bewoners verzorgingshuis

  Hij en Mathilde erg betrokken bij ouderen in België

  Koning Filip Skypet met bewoners verzorgingshuis

  De Belgische koninklijke familie zit niet alleen maar thuis Rummikub te spelen. Mathilde en Filip en hun 4 kinderen bakken lekkers, geven toespraken en videobellen met eenzame ouderen.


  Mathilde bracht vorige week, samen met jongste dochter Eléonore al zelfgemaakte cakejes naar een verzorgingshuis. En eergisteren maakten alle 4 de koningskinderen heerlijke verse wafels voor ouderen.

  Nu is bekend geworden dat koning Filip een aantal bewoners van verzorgingshuis Notre-Dame de Lourdes in Luik een hart onder de riem heeft gestoken. Hij belde met ze via Skype. Een paar foto’s van het bijzondere gesprek staan op het Twitter-account van de Belgische koninklijke familie.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: Twitter @MonarchieBe

   

  24 maart 2020 - 10:26