×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip rent voor kansarmen en roept Belgen op dit ook te doen

  Hij deelde een sportieve foto

  Koning Filip rent voor kansarmen en roept Belgen op dit ook te doen

  Via sociale media roept de Belgische koning Filip alle Belgen op om een stuk te gaan hardlopen om zo geld in te zamelen voor soepbedeling aan kansarmen. En hij maakt op een leuke manier reclame voor de actie: er werd een sportieve foto gedeeld waarin de koning hardlopend te zien was. In zijn grijze trainingsbroek en blauwe polo geeft de Belgische koning in ieder geval alvast het goede voorbeeld.


  Deze Covid19km-challenge houdt in dat deelnemers voor zondag 18 uur een afstand van 19 kilometer (hard)lopend moeten hebben afgelegd. De actie is onderdeel van Robin Food, een initiatief gericht op het voorzien van eten aan mensen die het wat minder hebben.

  View this post on Instagram

  ⁣ ⁣ 🏃🌽🥕 Participation au challenge Covid-19km ! Courez ou marchez 19 km d’ici dimanche 18h00 pour contribuer au financement de litres de soupe à distribuer aux plus démunis. Ce défi soutient l'action « Robin Food », un partenariat de l’entreprise sociale “enVie”, EIT food, Rikolto, Samenlevingsopbouw Vlaams Brabant (Riso) et Limburg (Rimo).⁣ —————⁣ Deelname aan de Covid-19km challenge! Stap of loop 19km tegen zondag 18:00u en draag zo bij aan de sponsering voor soepbedeling aan kansarmen. De challenge ondersteunt de actie “Robin Food”, een project van enVie Atelier, EIT Food, Rikolto, samenlevingsopbouw Vlaams-Brabant (Riso) en Limburg (Rimo).⁣ ⁣ @envieatelier @zatopekmagazine #risovlaamsbrabant @rimo_limburg @food.unfolded @rikoltoBE @restosducoeurdebelgique @croixrougebe #challenge #uitdaging #RobinFood #soup #soep #SamenTegenCorona #EnsembleContreCorona #GemeinsamGegenCorona #TogetherAgainstCorona #Corona #Covid_19 #COVID19 #COVID19BE #CoronaVirus #MonarchieBe #BelgianRoyalPalace

  A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

  Lees ook:

  De Zwitserse krant Le Temps meldde gisteren dat er een rechtszaak wordt aangespannen tegen de Britse prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson.

  Prins Andrew aangeklaagd omdat hij niet zou betalen voor zijn Zwitserse chalet

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  8 mei 2020 - 11:59