×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip opgeroepen wet niet te tekenen

  Petitie tegen Belgische euthanasiewet door 200.000 ondertekend

  Koning Filip opgeroepen wet niet te tekenen

  Koning Filip wordt in een Europese petitie gevraagd om de wet over de uitbreiding van de Belgische euthanasiewet naar minderjarigen niet te ondertekenen. Dat schrijft het Katholiek Nieuwsblad.


  De petitie is door meer dan 200.000 mensen ondertekend, zij zijn het niet eens met de uitbreiding van de wet. Met de petitie wordt de koning opgeroepen om te luisteren naar zijn 'geweten en zich een monarch met ethische principes te tonen'.

  De wet werd op 13 februari aangenomen.

  27 februari 2014 - 10:52