×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip opent het autosalon

  Groot enthousiasme over elektrische auto's

  Koning Filip opent het autosalon

  Als prins was Filip jarenlang te gast bij het autosalon in Brussel en nu hij koning is, laat Filip geen verstek gaan. De Belgische vorst opende woensdag op de Heizel de 92e aflevering van de European Motor Show Brussels.


  Het paleis twitterde meteen enthousiast over de elektrische auto’s die er te zien waren: ''Elektrische wagen ‘made in Belgium’!'' Koning Filip maakte een ‘proefrit’ in zo’n elektrische wagen op de Eco Test Track.

  Filip nam verder nergens plaats achter het stuur en bezocht ook helemaal geen merken, zo noteerden de Belgische media. Groene mobiliteit en werkgelegenheid voor jongeren met het programma ‘Job on wheels’, kregen wel aandacht.

  15 januari 2014 - 14:37