×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip ontslaat hoofd hofhouding

  Koning Filip ontslaat hoofd hofhouding

  De Belgische koning Filip heeft vrijdag het 'Hoofd van het Huis', Vincent Pardoen, ontslagen. Die stuurde eerder deze week een omstreden persbericht de wereld in namens koningin Paola, waarin zij haar zorgen uitsprak over de fysieke en geestelijke toestand van haar jongste zoon, prins Laurent. Die ligt in een Brussels ziekenhuis met een longontsteking.


  Volgens berichten in de Belgische media is koning Filip zeer ontstemd over dit optreden van zijn moeder. Die zou met het persbericht de 'communicatiestrategie' van het hof rond Laurent hebben doorkruist. Pardoen handelde tegen Filips wens in.

   

  4 april 2014 - 13:47